Modalităţi şi Termeni de Plată pentru Produsele Achiziţionate în cadrul Multicomgroup.ro
Vânzătorul pune la dispoziția Clientului/Utilizatorului, în principiu, următoarele metode de plată:

Prevederi generale
– numerar, în sistem ramburs, plata Preţului fiind efectuată direct la Curier sau în Magazinele Vânzătorului, în momentul primirii/ridicării coletului aferent Comenzii plasate de Client/Utilizator;
– plata cu carduri de plată prin intermediul serviciilor autorizate, la ridicarea din Magazinele Vânzătorului a coletului aferent Comenzii Clientului/Utilizatorului;
– virament / transfer bancar, pe baza facturii proforma emise de către Vânzător.

Metodele de plată actuale sunt specificate în cadrul Multicomgroup.ro în Coşul de Cumpărături, secțiunea “Detalii Plată”
În cazul în care Clientul/Utilizatorul alege să plătească ramburs la primirea/ridicarea coletului, acesta este obligat să efectueze plata la primirea/ridicarea coletului, în caz contrar acesta nu îi va fi livrat de Curier/angajatul Societăţii din Magazinele Vânzătorului. Refuzul primirii coletului duce la rezoluţiunea Contractului la Distanţă şi descarcă Vânzătorul de obligaţia unei noi livrări a Produsului respectiv.

Datele cardului de plată al Clientului/Utilizatorului nu vor fi accesibile Multicom şi nici nu vor fi stocate de către Societate sau de către procesatorul de plăţi integrat în platforma www.multicomgroup.ro, ci doar de către instituţia de autorizare a Tranzacţiei sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului folosit de Client/Utilizator la perfectarea Tranzacţiei, despre a cărei identitate Clientul/Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Pentru motive de securitate a Tranzacţiilor, Clientul/Utilizatorul este sfătuit să nu rămână logat pe www.multicomgroup.ro şi să nu seteze opţiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în Cont nu este permisă şi se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conţină cel puţin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre şi caractere speciale).

Plata în rate
Plata în rate este disponibilă doar la ridicarea personală a produselor comandate, in functie de disponibilitatea terminalelor POS, într-unul din Magazinele Vânzătorului.
Clientul/Utilizatorul poate să opteze pentru plata în rate în momentul în care ajunge în magazinul Societăţii respectiv şi solicită ridicarea Produsului/Produselor comandate (în prezent, Societatea acceptă un număr maxim de 12 rate).

Plata în rate nu poate fi selectată direct pe site-ul www.multicomgroup.ro.
Instituțile de credit partenere sunt Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Banca Comercială Română – Ernste Group, Alpha Bank, pentru posesorii de carduri de credit emise de către aceste instituții bancare.

Facturare
Prețul, modalitatea de plată şi termenul de plata sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură fiscală pentru Produsele livrate conform Comenzii, obligația Clientului/Utilizatorului fiind să precizeze în mod corect şi complet toate informațiile necesare emiterii de către Vânzător a facturii fiscale, în conformitate cu legislația în vigoare.

Prin trimiterea Comenzii, Clientul/Utilizatorul îşi exprimă acordul să primească facturile fiscale în format electronic, prin adăugarea acestora de către Multicomgroup.ro în Contul Clientului sau prin intermediul poştei electronice, la adresa de e-mail menţionată de Client/Utilizator.

Facturile fiscale emise de Vânzător pentru Produsele aferente unor Comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite Clientului/Utilizatorului prin email. Facturile aferente Produsului/Produselor care nu au fost preluate de către Client/Utilizator vor fi anulate de Vânzător la momentul la care Produsul/Produsele va/vor fi restituit/e de Curier.