Descoperă lemn și cherestea pentru orice proiect la Multicom!

Fie că ai nevoie de cherestea pentru structura unei case sau de lemn pentru proiecte de bricolaj și amenajare, oferim o gamă diversă de produse premium.

Vrei un partener de încredere pentru proiectul tău? Alege Multicom Zalău pentru lemn și cherestea de calitate superioară, livrate prompt și cu servicii impecabile.

Afișez toate cele 2 rezultate

Cherestea tivita molid

1,309.00 lei / mc
NU SE LIVREAZA IN TARA! Livrare pe raza judetului Salaj cu flota proprie sau cu ridicare din magazin! Lungime 4

Cherestea-leturi

1,570.00 lei / mc
NU SE LIVREAZA IN TARA! Livrare pe raza judetului Salaj cu flota proprie sau cu ridicare din magazin! Dimensiuni disponibile:

De ce este important lemnul pentru o construcție și cum îl protejăm?

Lemnul este esențial în construcții datorită versatilității, rezistenței și aspectului estetic. Este un material natural, durabil și ușor de prelucrat, folosit pentru structuri, finisaje, mobilier și multe alte aplicații. Pentru a-l proteja și a-i menține durabilitatea, sunt câteva metode eficiente:

1. Tratamente speciale:

Aplicarea unor tratamente de protecție prin vopsire, lacuire sau aplicarea de soluții specializate împotriva umezelii, mucegaiului și a insectelor poate prelungi durata de viață a lemnului.

2. Acoperirea corectă:

Dacă este expus la exterior, protejează lemnul folosind materiale impermeabile și vopsele rezistente la intemperii.

3. Mentenanță regulată:

Verifică periodic lemnul pentru semne de degradare, aplică tratamente speciale sau reparațiile necesare pentru a preveni deteriorarea ulterioară.

4. Uscare corespunzătoare:

Lemnul proaspăt tăiat poate conține multă umiditate. Asigură-te că lemnul este uscat și pregătit pentru utilizare pentru a evita deformările ulterioare.

Protejând lemnul, nu doar prelungim durabilitatea și aspectul său, dar și securitatea și stabilitatea structurilor pe care le construim.