Aparate de Măsură și Control pentru o Precizie Garantată!

Descoperă instrumente de precizie în categoria noastră de Aparate de Măsură. Cu nivela cu laser în cruce, aparat de măsurat cu laser și multimeter digital, vei experimenta performanță excepțională. Produse de înaltă calitate, livrare rapidă și servicii de top de la Multicom Zalău.

Beneficii:

  1. Precizie de Neegalat: Fiecare aparat asigură măsurători exacte, esențiale pentru proiectele tale.
  2. Inovație Tehnologică: Cu laserul în cruce, măsurătorile devin mai rapide și mai ușoare.
  3. Fiabilitate în Orice Situație: Instrumente rezistente, adaptate la diverse condiții de lucru.
  4. Comandă Rapidă: Beneficiază de livrare rapidă și eficientă direct la ușa ta.

Revoluționează-ți proiectele cu cele mai bune aparate de măsură de la Multicom Zalău!

Afișez toate cele 9 rezultate

Nivela cu laser in cruce Einhell TC-LL 2 2270105

250.00 lei / buc
DESCRIERE Nivela cu laser in cruce Einhell TC-LL 2 faciliteaza proiectarea unei cruci laser si a unor linii laser simple

Trepied pentru nivela cu laser Einhell

156.90 lei / buc
DESCRIERE Trepiedul telescopic Einhell ofera o pozitie stabila, combinata cu manevrarea confortabila pentru masuratorile cu laser, cu scopul de a

Nivela cu laser Einhell TC-LL 1 laser linie 5 m, laser punct 20 m

130.10 lei / buc
DESCRIERE Nivela cu laser Einhell TC-LL 1 este unealta ideala pentru lucrari de precizie acasa, pe santier sau in atelier.

Aparat de masurat cu laser Einhell TC-LD 25 raza actiune max. 25 m

229.90 lei / buc
DESCRIERE Telemetrul cu laser Einhell TC-LD 25 este o unealta de buzunar, mica si indemanoasa, pentru masuratori simple si precise

Nivela cu laser rotativa Einhell TE-LL 360

583.50 lei / buc
DESCRIERE Nivela cu laser in cruce Einhell TE-LL 360 este o unealta ideala pentru lucrari de instalare, renovare si pozare.

Aparat de masurat cu laser Einhell TC-LD 60

560.90 lei / buc
DESCRIERE Einhell TE-LD 60 permite masurarea exacta a distantelor pana la 60 de metri cu o precizie de ± 2

Sina de ghidare din aluminiu, 2 x 1 m Einhell

291.90 lei
DESCRIERE Datorita sinei de ghidare Einhell din aluminiu de 2 x 1000 mm, taieturile sunt curate si precise. Compatibil cu

Multimetru digital TY-81783

100.60 lei
Aparatele de masura electrice (multimetre) vă permit să măsurați tensiunea și curentul continuu. În plus, aparatul electric universal Vorel 81783

Multimetru digital M-832

135.50 lei
Masoara: – Curentul continuu (amperajul si voltajul) – Curentul alternativ (voltajul) – Rezistenta – Masurare dioda – Test tranzistori.

Care sunt avantajele aparatelor de măsură și control de la Multicom Zalău?

Aparatele de măsură și control de la Multicom Zalău aduc numeroase avantaje pentru proiectele tale:

  1. Precizie Excepțională: Nivelele cu laser, aparatele de măsurat cu laser și multimetrele digitale oferă măsurători precise, asigurând calitatea și exactitatea în fiecare etapă a proiectului tău.
  2. Eficiență în Muncă: Instrumentele noastre sunt proiectate pentru a eficientiza procesele de măsurare, economisind timp și efort. Astfel, poți realiza lucrările mai rapid și mai eficient.
  3. Versatilitate: Gama noastră variată de aparate de măsură acoperă diverse nevoi. Fie că lucrezi la construcții, reparații sau proiecte DIY, vei găsi instrumentul potrivit în oferta noastră.
  4. Durabilitate și Fiabilitate: Toate produsele noastre sunt construite cu materiale de înaltă calitate, garantând durabilitatea și fiabilitatea pe termen lung. Investește în instrumente care rezistă în timp.
  5. Livare Rapidă: Beneficiază de servicii prompte și livrare rapidă, astfel încât să ai acces rapid la uneltele de care ai nevoie pentru proiectele tale.

Alege Multicom Zalău pentru instrumente de măsură și control de încredere, menite să îți facă munca mai ușoară și să îți asigure rezultatele dorite.