Descoperă instrumente de precizie în categoria noastră de aparate de măsură.

Cu nivela cu laser în cruce, aparat de măsurat cu laser și multimeter digital, vei avea parte de performanță excepțională. Prețurile produselor din această categorie sunt cuprinse între 86.90 lei și 583.50 lei.

Multicom oferă produse de înaltă calitate și livrare rapidă.

Afișez toate cele 6 rezultate

Trepied pentru nivela cu laser Einhell

156.90 lei / buc
DESCRIERE Trepiedul telescopic Einhell ofera o pozitie stabila, combinata cu manevrarea confortabila pentru masuratorile cu laser, cu scopul de a

Nivela cu laser Einhell TC-LL 1 laser linie 5 m, laser punct 20 m

130.10 lei / buc
DESCRIERE Nivela cu laser Einhell TC-LL 1 este unealta ideala pentru lucrari de precizie acasa, pe santier sau in atelier.

Nivela cu laser rotativa Einhell TE-LL 360

583.50 lei / buc
DESCRIERE Nivela cu laser in cruce Einhell TE-LL 360 este o unealta ideala pentru lucrari de instalare, renovare si pozare.

Aparat de masurat cu laser Einhell TC-LD 60

560.90 lei / buc
DESCRIERE Einhell TE-LD 60 permite masurarea exacta a distantelor pana la 60 de metri cu o precizie de ± 2

Multimetru digital TY-81783

86.90 lei
Aparatele de masura electrice (multimetre) vă permit să măsurați tensiunea și curentul continuu. În plus, aparatul electric universal Vorel 81783

Multimetru digital M-832

135.50 lei
Masoara: – Curentul continuu (amperajul si voltajul) – Curentul alternativ (voltajul) – Rezistenta – Masurare dioda – Test tranzistori.

Care sunt avantajele aparatelor de măsură și control de la Multicom Zalău?

Aparatele de măsură și control de la Multicom Zalău aduc numeroase avantaje pentru proiectele tale:

  1. Precizie Excepțională: Nivelele cu laser, aparatele de măsurat cu laser și multimetrele digitale oferă măsurători precise, asigurând calitatea și exactitatea în fiecare etapă a proiectului tău.
  2. Eficiență în Muncă: Instrumentele noastre sunt proiectate pentru a eficientiza procesele de măsurare, economisind timp și efort. Astfel, poți realiza lucrările mai rapid și mai eficient.
  3. Versatilitate: Gama noastră variată de aparate de măsură acoperă diverse nevoi. Fie că lucrezi la construcții, reparații sau proiecte DIY, vei găsi instrumentul potrivit în oferta noastră.
  4. Durabilitate și Fiabilitate: Toate produsele noastre sunt construite cu materiale de înaltă calitate, garantând durabilitatea și fiabilitatea pe termen lung. Investește în instrumente care rezistă în timp.
  5. Livare Rapidă: Beneficiază de servicii prompte și livrare rapidă, astfel încât să ai acces rapid la uneltele de care ai nevoie pentru proiectele tale.

Alege Multicom Zalău pentru instrumente de măsură și control de încredere, menite să îți facă munca mai ușoară și să îți asigure rezultatele dorite.