Descoperă tencuieli decorative de calitate la Multicom Zalău!

Îți punem la dispoziție tencuieli decorative de la branduri de încredere precum Ceresit și Atlas la prețuri avantajoase.

Comandă acum și începe proiectele tale! Oferim livrare rapidă în Zalău și în apropiere.

Afișez toate cele 3 rezultate

Tencuiala siliconica alba Atlas 25 Kg.

189.99 lei
Produs hidrofob cu efect de autocurățare, permeabilitate la vapori. Flexibil, armat cu fibre. Rezistent la sarcini de exploatare și termice.

Tencuiala decorativa Ceresit CT175

209.00 lei / buc
CT 175 TENCUIALA DECORATIVA SILICONICO-SILICATICA CU ASPECT DE ?SCOARTA DE COPAC -Efect aquastatic respinge apa -Rezistenta la murdarie -Rezistenta mare

Tencuiala decorativa Ceresit CT174

209.00 lei / buc
CT 174 TENCUIALA DECORATIVA SILICONICO-SILICATICA CU ASPECT DE PRAF DE PIATRA -Efect aquastatic respinge apa -Rezistenta la murdarie -Rezistenta mare

Cum alegem tencuiala decorativă?

Alegerea tencuielii decorative potrivite poate influența semnificativ aspectul și durabilitatea unei suprafețe. Iată câteva aspecte de luat în considerare în procesul de selecție:

 1. Tipul de Suprafață:

  • Alege o tencuială decorativă potrivită pentru tipul de suprafață. Unele tencuieli sunt concepute pentru utilizare pe zidărie, în timp ce altele sunt potrivite pentru suprafețe mai complexe sau diverse.
 2. Textură și Finisaj:

  • Explorează opțiunile de textură și finisaj disponibile. Tencuielile decorative pot oferi o varietate de efecte, de la texturi granulate la finisaje netede sau cu aspect de piatră.
 3. Culori și Nuanțe:

  • Alege culorile și nuanțele care se potrivesc cu estetica generală a proiectului tău. Multe tencuieli vin într-o paletă diversificată, permițându-ți să-ți personalizezi spațiul în funcție de preferințe.
 4. Durabilitate și Rezistență:

  • Verifică caracteristicile de durabilitate și rezistență la intemperii ale tencuielii. Este important să alegi un produs care să reziste condițiilor meteorologice specifice zonei tale.

Alegerea tencuielii decorative poate fi un proces detaliat, dar investiția în selectarea potrivită pentru proiectul tău poate aduce rezultate estetice și funcționale remarcabile.