Descoperă covorașe pentru intrare de la Multicom Zalău. Oferim o selecție noastră bogată de covorașe de intrare, disponibile într-o varietate de dimensiuni, culori și modele.

Prețurile covorașelor pentru intrare sunt cuprinse între 20 lei și 70 lei.

Afișez toate cele 6 rezultate

Covoras intrare fibra de cocos maro DM 25 -75×45 cm – semicerc

60.50 lei / buc
Covorasul Dm 25 este destinat amplasarii la intrare (interior/exterior) in apartamente, case ori spatii rezidentiale. Acesta are dimensiunile 75×45 cm,

Covoras intrare Patio maro / gri XL

45.50 lei / buc
Acest covor de usa PATIO XL este un covoras anti-praf va elimina murdaria si umezeala de la incaltaminte si va

Covoras intrare cauciuc negru Domino 80×50 cm

46.90 lei / buc
Utilizare recomandata: • in exterior sau in interiorul cladirii Specificatii: • compozitie de cauciuc natural • design de inel octogonal

Covoras intrare – Orion Mozaic – 68×40 cm

68.10 lei / buc
Acest covor de usa Orion Mosaic Deluxe este un covoras anti-praf , de o calitate mult superioara si ultra rezistent, va elimina murdaria si umezeala de la incaltaminte

Covoras intrare – Atena Maro – 60×40 cm

25.10 lei / buc
Acest covor de usa anti-praf va elimina murdaria si umezeala de la incaltaminte si va mentine suprafetele interioare curate. Covorul de usa antiderapant este

Care sunt avantajele covorașelor pentru intrare?

Un covoraș pentru intrare poate aduce mai multe beneficii într-un spațiu locuibil.

Iată câteva dintre acestea:

1. Protecție împotriva murdăriei

Covorașul pentru intrare acționează ca o barieră pentru murdărie, praf și umezeală, prevenind astfel intrarea acestora în restul casei.

Acest lucru poate ajuta la menținerea curățeniei în interior și la protejarea podelelor de deteriorare.

2. Reducerea riscului de alunecare

Covorașul pentru intrare poate oferi o suprafață mai sigură și mai stabilă pentru a păși atunci când intri în casă, reducând astfel riscul de alunecare și de accidente.

3. Aspect estetic

Covorașul pentru intrare poate adăuga un element decorativ în spațiul de intrare, contribuind la îmbunătățirea aspectului estetic al acesteia și la crearea unei prime impresii plăcute pentru vizitatori.

4. Ușurință în curățare

Covorașele pentru intrare sunt de obicei ușor de curățat și întreținut, permițând o igienizare rapidă și eficientă a zonei de intrare.

Multe covorașe sunt lavabile în mașină sau pot fi aspirate pentru a îndepărta murdăria și praful acumulat.

5. Personalizare și expresie

Prin alegerea unui covoraș pentru intrare cu un design sau un mesaj personalizat, poți exprima stilul și personalitatea ta și poți adăuga un element distinctiv și personalizat în decorul casei tale.