Fețe de Masă și Prosoape de Calitate – Profesionalism și Promptitudine la Multicom Zalău

Bucurați-vă de o masă elegantă și de prosoape moi și absorbante cu selecția noastră de fete de masă și prosoape oferite de Multicom Zalău. Ne angajăm să vă oferim cele mai bune soluții pentru decorarea mesei și menținerea igienei în bucătărie și în întreaga locuință. Cu o gamă variată de produse și un serviciu dedicat, suntem aici pentru a vă satisface toate nevoile în materie de textile de casă.

Variație Excepțională, Eleganță în Detaliu

Descoperiți gama noastră diversificată de fete de masă și prosoape, disponibile într-o multitudine de dimensiuni, culori și designuri. Indiferent dacă căutați o față de masă clasică și rafinată sau un prosop modern și practic, veți găsi cu siguranță opțiuni care să se potrivească perfect cu stilul și preferințele dvs. de decor.

Afișez toate cele 5 rezultate

Prosop bumbac 50×90 cm, 450 gr. alb

16.10 lei
-țesatură 100%bumbac -fir dublu -densitate 450gr./m2 -culoare alb optic

Prosop bumbac 50×90 cm, 550 gr (diferite culori)

20.90 lei
– DENSITATE 550G – BUMBAC 100% – FIR DUBLU La plasarea comenzii va rugam sa specificati culoarea dorita: mov inchis,

Prosop bumbac 70×140 cm, 550 gr (diferite culori)

41.30 lei
– DENSITATE 550G – BUMBAC 100% – FIR DUBLU La plasarea comenzii va rugam sa specificati culoarea dorita: mov inchis,

Prosop de plajă marinar 90 x 160 cm, Zile însorite

28.75 lei
– 100 % bumbac – spălare manuală sau cu mașina de spălat, separat de alte haine – temperatura maxima 40

Prosop de corp 70 x 130 cm, 450 gr. twist

40.90 lei
100% bumbac spălare manuală sau cu mașina de spălat, maxim 60 grade înălbire dacă este cazul, dar fără clor uscare

Descoperă Eleganța și Refinedul în Fetele de Masă și Prosoapele de la Multicom Zalău

La Multicom Zalău, ne mândrim cu selecția noastră variată de fete de masă și prosoape, concepute pentru a aduce un plus de eleganță și rafinament în fiecare bucătărie și în fiecare moment special al mesei tale. Cu o atenție meticuloasă la calitate și detalii, vă garantăm că veți găsi produsele perfecte pentru a vă îmbogăți experiența culinară.

Variație Excepțională, Designuri Atractive

Explorați gama noastră diversă de fete de masă și prosoape, disponibile într-o multitudine de culori, modele și dimensiuni. Indiferent dacă organizați o cină elegantă sau o întâlnire casual cu prietenii, veți găsi cu siguranță fetele de masă și prosoapele potrivite pentru a aduce un plus de stil și confort în orice ocazie.

Calitate Superioară, Serviciu Prompt

Toate fetele de masă și prosoapele oferite de Multicom Zalău sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență în timp. Cu un angajament pentru profesionalism și promptitudine, vă asigurăm că veți primi produsele dvs. într-un timp optim și că veți beneficia întotdeauna de un serviciu de înaltă calitate.