Descoperă diluanți de vopsea de calitate superioară la Multicom Zalău. Oferim diluanți de vopsea de diferite cantități, precum de 0.9 L sau 0.5L la prețuri avantajoase.

Prețurile pentru aceste produse sunt cuprinse între 11.50 lei și 29.90 lei.

Comenzile tale sunt procesate rapid, iar produsele ajung la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Afișez toate cele 3 rezultate

Danke! Diluant 0.9 L

14.90 lei
– pentru diluarea vopselelor, grundurilor si lacurilor alchidice – pentru curatarea uneltelor de vopsit

Danke! Diluant 0.5 L

11.50 lei
– pentru diluarea vopselelor, grundurilor si lacurilor alchidice – pentru curatarea uneltelor de vopsit

Oskar diluant Nitro 0,9l

29.90 lei / buc
Diluantul nitro de la Oskar este un amestec de solventi (acetat de butil,acetona,butanol,xilen,etc.) utlilizat pentru reglarea viscozitatii vopselelor, grundurilor, emailurilor,lacurilor

Când trebuie folosit diluantul?

Diluantul pentru vopsea este un element esențial în procesul de vopsire și are multiple aplicații. Iată când trebuie folosit diluantul:

1. Subțierea Vopselei:

Diluantul este utilizat pentru subțierea vopselei înainte de aplicare. Acest lucru facilitează aplicarea uniformă și ajută la obținerea consistenței potrivite pentru proiectul respectiv.

2. Curățarea Instrumentelor:

După finalizarea proiectului de vopsire, diluantul este folosit pentru curățarea pensulelor, trafaletelor, pistoalelor de vopsit și a altor instrumente. Acest pas este crucial pentru menținerea și prelungirea duratei de viață a echipamentului de vopsire.

3. Corectarea Erorilor:

Dacă observi că vopseaua aplicată este prea groasă sau dacă apar bule sau imperfecțiuni, diluantul poate fi folosit pentru corectarea acestor erori. Acesta poate subția stratul de vopsea, permițându-ți să obții un finisaj mai uniform.

4. Curățarea Suprafețelor:

Diluantul poate fi folosit și pentru curățarea suprafețelor înainte de vopsire. Elimină grăsimile, murdăria și alte contaminări care ar putea afecta aderența vopselei.

Este important să citești și să urmezi instrucțiunile producătorului referitoare la utilizarea diluantului specific pentru tipul de vopsea pe care îl folosești. Fiecare diluant poate avea caracteristici specifice, iar dozajul corect este esențial pentru rezultatele dorite.