Descoperă produse pentru îngrijirea personală la Multicom Zalău!

De la aparate de tuns profesionale, plăci de păr cu tehnologie avansată, până la uscătoare de păr de înaltă performanță, găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți contura și îngriji cu atenție fiecare detaliu al look-ului tău.

Produsele noastre pentru îngrijire personală au o calitate superioară, pentru a-ți oferi rezultate remarcabile la prețuri accesibile. Prețurile noastre sunt cuprinse 58.50 lei și 141.60 lei.

Oferim livrare rapidă în Zalău și împrejurimi.

Afișez toate cele 4 rezultate

Aparat de tuns 4in1 hypercare T400 TSA0525

123.50 lei / buc
Set 4 în 1: Dispozitiv de tăiere cu pieptene reglabil (3, 4, 5, 6, 7 mm) Dispozitiv de tăiere cu

Placa de par ceramica Dream Wave TSA0561

141.60 lei / buc
Caracteristici principale Placi ceramice Afişaj Blocarea temperaturii Se încălzeşte în mai puţin de 3 minute Oprire automată (după 60 min)

Uscator de par 1400 W, 2 trepte, maner pliabil HG HSZ 18

58.50 lei / buc
– putere: 1400 W – mâner pliabil – se poate agăţa – două trepte pentru o uscare mai eficientă –

Uscator de par X-Dry 100 2000W Teesa

92.00 lei / buc
Uscatorul de par Teesa X-DRY 100Teesa X-DRY 100 este un uscator de par usor si simplu de utilizat, cu o

De ce sunt importante produsele de îngrijire personală pentru sănătatea noastră?

Produsele de îngrijire personală precum aparatele de ras și uscătoarele de păr sunt importante pentru sănătatea noastră din mai multe motive. Iată 5 dintre acestea:

1. Igienă și curățenie

  • Aparatele de ras ajută la îndepărtarea părului nedorit, prevenind acumularea bacteriilor și a impurităților pe piele, ceea ce poate reduce riscul de infecții.

2. Prevenirea iritațiilor și leziunilor

  • Utilizarea unui aparat de ras adecvat și a unor tehnici corecte poate minimiza riscul de iritații, tăieturi sau leziuni la nivelul pielii.

3. Îngrijirea pielii

  • Un uscător de păr de calitate poate ajuta la menținerea sănătății scalpului și a părului, controlând nivelul de umiditate și previnind acumularea excesivă de apă care poate duce la probleme precum mătreața sau iritațiile pielii.

4. Confort și aspect personal

  • Utilizarea acestor produse poate contribui la un aspect îngrijit și curat, ceea ce poate spori încrederea în sine și confortul personal.

5. Economisirea timpului

  • Aparatele de ras și uscătoarele de păr pot fi instrumente utile pentru economisirea timpului, permițându-ne să ne pregătim rapid în fiecare zi.

Este esențial să folosim aceste produse corect și să le întreținem corespunzător pentru a obține beneficii maxime și pentru a evita eventualele probleme de sănătate sau iritații ale pielii.