Descoperă cele mai fiabile și performante soluții de izolații și hidroizolații pentru proiectele tale.

La Multicom Zalău găsești o gamă variată de materiale de calitate, de la izolații termice la sisteme complete de hidroizolații, adaptate nevoilor tale specifice. Prețurile produselor noastre sunt cuprinse între 7.80 lei și 260.00 lei.

Cu livrare rapidă și consultanță specializată, echipa noastră se asigură că proiectul tău primește exact soluțiile potrivite, în cel mai scurt timp posibil.

Afișez toate cele 9 rezultate

Carton Decobit V 1,3 Kg – 10 m /sul

48.99 lei / buc
Membrana bituminoasa pentru lucrari de hidroizolatii Descriere produs Decobit V 1,3 kg este o membrana pe baza de bitum distilat

Vata minerala de sticla – Akustik Board

146.80 lei / pack
100*0600*1250 MM -proprietati excelente de izolare termica -absorbtie acustica foarte buna -rezistenta ridicata la foc -stabilitate dimensionala -rigiditate superioara -manipulare

Vata minerala bazaltica FKD S Thermal

106.00 lei / pac
10*100*60(1.8MP/PAC) AVANTAJE – izolare termica imbunatatita? – permeabilitate la vapori de apa – creste protectia pasiva la foc in caz

Vata bazaltica Knauf Naturboard Fit 5*60*100

128.00 lei / pack
5*60*100(7.2MP/PAC) 30KG/MC AVANTAJE – stabilitate si compactitate – rezistenta la imbatranire ???????- material prietenos cu mediul inconjurator ???????- montaj simplu

Vata bazaltica Knauf Naturboard Fit 10*60*100

128.00 lei / pack
10*60*100(3.6MP/PAC) 30KG/MC AVANTAJE – stabilitate si compactitate – rezistenta la imbatranire ???????- material prietenos cu mediul inconjurator ???????- montaj simplu

Polistiren extrudat 20*1250*580 mm

8.30 lei / buc
Recomandat in constructii atat la nivel rezidential, cat si la nivel industrial Dimensiune 20*1250*580 mm

Folie difuzie Tondach 145 gr

9.30 lei / mp
Foliile TONDACH anticondens corespund celor mai recente norme si solicitari. Foliile anticondens si bariera de vapori TONDACH formeaza un strat

Banda pentru etansare CL152

7.80 lei / ml
Pentru acoperirea impermeabila a rosturilor de dilatatie si de legatura, strapungerii prin zid cu teava si colturilor incaperilor in legatura cu produsele de etansare flexibile si impermeabile, de exemplu Ceresit CL 50, CL 51 "Express", CR 166 sub placarile ceramice din gresie sau faianta.

Aditiv sapa 10 l

109.90 lei / buc
– ajuta la plastifierea sapei pentru o prelucrare mai usoara – mareste conductivitatea termica a sapei – mareste rezistenta mecanica

Cum alegi produsele pentru izolațiile termice și hidroizolații?

Când vine vorba despre alegerea produselor pentru izolații termice și hidroizolații, câteva aspecte cheie trebuie luate în considerare:
  1. Performanță termică: Optează pentru materiale care oferă izolație termică eficientă, reducând pierderile de căldură sau transferul de frig. Valorile de conductivitate termică și capacitatea de izolare sunt esențiale.
  2. Rezistență la apă și umezeală: Pentru hidroizolație, alege materiale care oferă o barieră eficientă împotriva apei și umezelii. Impermeabilitatea și durabilitatea în contact cu apă sunt vitale.
  3. Durabilitate și rezistență: Materialele ar trebui să reziste la condiții extreme, la impactul elementelor și să nu se deterioreze în timp.
  4. Certificări și standarde: Verifică dacă produsele respectă standardele de calitate și siguranță, precum și normele locale sau internaționale.
  5. Consultanță specializată: Poate fi util să ceri sfaturi de la experți sau consultanți în domeniu pentru a alege cele mai potrivite materiale pentru proiectul tău specific.
  6. Compatibilitate și ușurință în instalare: Verifică dacă materialele sunt compatibile cu structura existentă și asigură-te că sunt ușor de instalat sau de aplicat.
  7. Preț și raport calitate-preț: Comparațiile între produsele disponibile pe piață te pot ajuta să alegi cea mai bună opțiune în funcție de bugetul și nevoile tale.
  8. Evaluări și recenzii: Opiniile altor utilizatori sau experiențele anterioare cu produsele respective pot oferi informații utile în procesul de decizie.

Asigură-te că înțelegi cerințele specifice ale proiectului tău și alege materialele care corespund cel mai bine nevoilor tale de izolație termică și hidroizolație.