Descoperă Eleganța și Funcționalitatea în Obiectele Sanitare de la Multicom Zalău

Bine ați venit la destinația dvs. de încredere pentru obiecte sanitare de cea mai înaltă calitate – Multicom Zalău! Ne mândrim cu profesionalismul nostru și cu angajamentul nostru față de satisfacția clienților, oferindu-vă cele mai bune produse și servicii într-un mod prompt și eficient.

Variație Excepțională, Design Impecabil

La Multicom Zalău, vă invităm să explorați o varietate excepțională de obiecte sanitare, inclusiv lavoare elegante și capacuri WC funcționale, proiectate pentru a îmbunătăți estetica și confortul băii dvs. Fie că sunteți în căutarea unei soluții moderne sau tradiționale, veți găsi cu siguranță produse care să se potrivească gusturilor și necesităților dvs.

Consultanță Profesională, Alegerea Perfectă

Echipa noastră de experți este mereu disponibilă să vă ofere consultanță profesională și să vă îndrume în procesul de selecție a obiectelor sanitare potrivite pentru spațiul dvs. Fie că aveți nevoie de sfaturi despre dimensiuni, materiale sau design, suntem aici pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru proiectul dvs.

Experiența Multicom Zalău

În concluzie, când vine vorba de obiecte sanitare de încredere, alegeți Multicom Zalău pentru o experiență fără cusur. Cu noi, veți descoperi nu doar produse de cea mai înaltă calitate, ci și profesionalismul și promptitudinea care ne-au consolidat reputația. Contactați-ne astăzi pentru a începe și pentru a transforma băia dvs. într-un spațiu de relaxare și eleganță!

Afișez toate cele 5 rezultate

Lavoar pe blat alb Moduo asimetric K116-051

417.00 lei / buc
Lavoarul pentru blat rotund MODUO 40 este realizat din samota ceramica – cu pereti subtiri, de 8 mm. Design-ul lavoarului

Sita pisoar Esenia Wave cucumber melon

12.10 lei
Sitele pentru pisoar reprezinta acele detalii ce simplifica mult procedura de curatenie, prin avantajele pe care le prezinta. Sitele odorizante

Lavoar pe blat oval alb Moduo K116-049

549.80 lei / buc
Adâncime 50 cm Culoare Alb Formă Oval Greutate brută 9 kg Greutate netă 8,2 kg Înălțime 15 cm Lățime 35,5

Capac WC închidere silențioasă MKW alb

161.00 lei
Capacul WC are închidere silențioasă, ceea ce înseamnă că se închide încet și silențios, iar datorită designului cu eliberare rapidă, acest capac WC este ușor de montat și demontat, fiind și ușor de curățat. Fabricat din polipropilenă durabilă, capacul de toaletă este foarte rezistent.

Capac WC Debba soft-close

180.00 lei / buc
Capac WC prevazut cu mecanism de inchidere lenta (soft-close) si balamale detasabile (quick-release) Dimensiuni: 442×363 mm Material capac: duroplast Material

Cum alegem obiectele sanitare în funcție de mobilierul nostru?

Alegerea obiectelor sanitare în funcție de mobilierul existent este esențială pentru a crea un design armonios și funcțional în baia dvs. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a face această alegere:

Analiza Stilului Mobilierului:

Începeți prin a analiza stilul și designul mobilierului din baia dvs. Identificați dacă este modern, tradițional, minimalist sau altfel. Acest lucru vă va ajuta să determinați ce tipuri de obiecte sanitare ar putea completa cel mai bine aspectul existent.

Coerență în Culori și Finisaje:

Luați în considerare culorile și finisajele mobilierului atunci când alegeți obiectele sanitare. Optați pentru obiecte sanitare care se potrivesc sau completează paleta de culori și finisaje a mobilierului pentru a crea o coerență vizuală în întreaga baie.

Dimensiuni și Proportii:

Asigurați-vă că obiectele sanitare pe care le alegeți au dimensiunile potrivite pentru spațiul disponibil în jurul mobilierului. Este important să aveți în vedere proporțiile corecte pentru a evita supraaglomerarea sau subutilizarea spațiului.

Compatibilitate Funcțională:

Gândiți-vă la modul în care veți utiliza baia în viața de zi cu zi și asigurați-vă că obiectele sanitare alese sunt compatibile cu nevoile dvs. De exemplu, dacă aveți un lavoar cu un dulap sub el, asigurați-vă că robinetul și chiuveta nu interferă cu deschiderea ușii sau sertarelor.

Estetică și Design:

Alegeți obiecte sanitare care se potrivesc cu estetica generală și designul mobilierului. De exemplu, dacă mobilierul are linii curate și moderne, optați pentru obiecte sanitare cu forme similare și finisaje contemporane.

Prin urmare, integrarea obiectelor sanitare în funcție de mobilierul existent necesită o abordare atentă și coordonată pentru a obține un design armonios și funcțional în baia dvs.