Echipamente de Protecție pentru Lucrări fără Stres!

Descoperă o gamă variată de echipamente de protecție la Multicom Zalau, menite să asigure securitatea și confortul la locul de muncă. De la jachete și salopete până la sepci, ochelari de protecție, benzi adezive și folii de acoperire, oferim soluții complete pentru orice nevoie de protecție.

1. Jachete și Salopete de Calitate. Investește în siguranța ta cu jachete și salopete durabile, realizate din materiale de înaltă calitate. Proiectate pentru a rezista la diverse condiții de muncă, acestea oferă protecție fiabilă și confort pe tot parcursul zilei.

2. Sepci și Ochelari de Protecție. Protejează-ți capul și ochii cu sepci și ochelari de protecție special concepuți. Fie că lucrezi în construcții sau în alte domenii, aceste accesorii sunt esențiale pentru a preveni accidentele și a-ți menține siguranța.

3. Accesorii Precum Benzi Adezive și Folii de Acoperire. Completează-ți echipamentul de protecție cu accesorii practice. Benzi adezive și folii de acoperire te ajută să gestionezi eficient diverse situații, protejând suprafețe și stabilind zone sigure de lucru.

Calitate Garantată. La Multicom Zalau, ne dedicăm oferirii de produse de cea mai înaltă calitate. Fiecare echipament de protecție este selectat cu atenție pentru a asigura conformitatea cu standardele de siguranță și durabilitatea pe termen lung.

Livrare Rapidă și Serviciu Excelent. Comandă acum echipamentele de protecție de care ai nevoie, iar noi îți garantăm livrarea rapidă și un serviciu excelent. Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și a ne asigura că echipamentul tău de protecție îndeplinește cele mai înalte standarde.

Afișez toate cele 27 de rezultate

Jacheta 4 in 1 izolata termic Portocaliu/Bleumarin BiRoad

296.70 lei / buc
Jacheta Biroad HV Jacheta 4 in 1 „Hi-Vis” izolata termic, cu benzi reflectorizante. EN ISO20471:2013, EN343 3,1 Partea exterioara pentru

Salopeta de lucru groasa LPSR0252

163.90 lei
11 buzunare, din care 7 cu închidere prin arici. Buzunar pentru telefonul mobil. Cusături triple. Talie ajustabilă. Inel fixare cheie.

Sapca verde

14.60 lei
• MATERIAL: 100% bumbac 290 g/m2 • Bandă cu arici pentru ajustarea mărimii. Orificii de ventilaţie pentru o circulaţie mai

Jacheta reflectorizanta/portocaliu

206.20 lei
Material: – 40% bumbac, 60% poliester, 270 g/m2. Benzi reflectorizante, în conformitate cu standardul EN ISO 20471 (normă pentru îmbrăcăminte

Salopeta de lucru subtire bumbac

135.00 lei
11 buzunare, din care 7 cu închidere prin arici. Buzunar pentru telefonul mobil. Cusături triple. Talie ajustabilă. Bretele ajustabile. Inel

Jacheta lucru subtire bumbac

120.50 lei
7 buzunare, din care 4 cu închidere prin arici. Buzunar pentru telefonul mobil. Închidere prin fermoar. Orificii de ventilaţie pentru

Jacheta lucru subtire

106.50 lei
7 buzunare, dintre care 4 cu închidere prin arici. Buzunar pentru telefonul mobil. Fermoar rapid. Orificii de ventilație pentru a

Banda adeziva de acoperire cu tesatura albastra rezistenta UV 140 cm x 20 m

21.30 lei / buc
Combinația testată și stabilită a unei folii de acoperire / hârtie și a unei benzi adezive pentru o acoperire rapidă

Banda adeziva de acoperire cu tesatura albastra rezistenta UV 55 cm x 20 m

13.30 lei / buc
Combinația testată și stabilită a unei folii de acoperire / hârtie și a unei benzi adezive pentru o acoperire rapidă

Folie de acoperire cu banda de mascare 55 cm x 33 m

18.20 lei
Folie de acoperire cu bandă de mascare din hartie. MASKER bandă de mascat Combinația testată și stabilită a unei folii

Hartie de mascare cu banda de acoperire 18 cm x 20 m

11.00 lei
Combinația testată și stabilită a unei folii de acoperire / hârtie și a unei benzi adezive pentru o acoperire rapidă

Banda adeziva de acoperire cu tesatura albastra rezistenta UV 110 cm x 20 m

17.60 lei / buc
Combinația testată și stabilită a unei folii de acoperire / hârtie și a unei benzi adezive pentru o acoperire rapidă

Banda adeziva de acoperire cu tesatura albastra rezistenta UV 180 cm x 20 m

23.50 lei / buc
Combinația testată și stabilită a unei folii de acoperire / hârtie și a unei benzi adezive pentru o acoperire rapidă

Folie de acoperire cu banda de mascare 110 cm x 33 m

21.80 lei
Folie de acoperire cu bandă de mascare din hartie. MASKER bandă de mascat Combinația testată și stabilită a unei folii

Folie de acoperire cu banda de mascare 140 cm x 33 m

24.50 lei
Folie de acoperire cu bandă de mascare din hartie. MASKER bandă de mascat Combinația testată și stabilită a unei folii

Folie de acoperire 4 x 12,5 m, 7MY

11.70 lei
Folii de acoperire reciclabile din polietilenă pentru o protecție conform domeniului de utilizare. Dimensiune: 4 x 12,5 m.

Folie de protectie 4 x 5 m, 0,03 mm LT07668

7.35 lei
Grosime 0.03 mm Greutate +/-5% 365 gr Dimensiune 5 x 4 m

Folie de acoperire 4 x 5 m, 10MY

7.80 lei
Folii de acoperire reciclabile din polietilenă pentru o protecție conform domeniului de utilizare.

Folie acoperire 4 x 6 m Yes S50

28.10 lei
Folii de acoperire reciclabile din polietilenă pentru o protecție conform domeniului de utilizare.

Folie de acoperire 4 x 5 m, 7MY

5.80 lei
Folii de acoperire reciclabile din polietilenă pentru o protecție conform domeniului de utilizare. Dimensiune: 4x5m.

Folie de protecție 5 x 4 m LT07672 – 0,07mm

19.80 lei
Grosime 0.07 mm Greutate +/-5% 950 gr Dimensiune 5 x 4 m

Cască protecție HDPE color

22.75 lei
Material: HDPE. Suspensie: material plastic cu 6 puncte de fixare. Model economic; Sloturi laterale pentru atașarea diverselor accesorii; Rezistență la

Cizme PVC pentru apă și noroi albastre

64.50 lei
Caracteristici: Material: PVC. Disponibile și în varianta îmblănită pentru sezonul rece. Asigură protecție la apă, uleiuri, acizi și baze slabe,

Masca de protectie 3 pliuri

0.40 lei / buc
Mastile se adapteaza perfect la forma fetei dumneavoastra, oferind protectia de care aveti nevoie. Aceste masti reprezinta un element de preventie pentru raspandirea virusurilor care se transmit prin aer.

Pelerina impermeabila galbena XXXL

36.00 lei / buc
Material: PVC – poliester. Culori: galben, verde. Glugă cu șnur de strângere Îmbinări termosudate Închidere frontală cu capse și fantă

Ochelari protectie YT-7361

8.50 lei / buc
– destinate protectiei ochilor impotriva stropilor de solide care apar in timpul prelucrarii mecanice si mecanice a metalelor, lemnului, materialelor

Ochelari de Protectie, Lentila Galbena YT-7362

9.45 lei / buc
Ochelari de protectie Clasa optica 1 – cu o lungime variabila, cu lentila galbena

De ce sunt importante echipamentele de protecție?

Echipamentele de protecție joacă un rol crucial în asigurarea securității și sănătății lucrătorilor în diverse medii de muncă. Iată câteva motive importante pentru care aceste echipamente sunt esențiale:

  1. Prevenirea Accidentelor: Echipamentele de protecție, precum căștile, ochelarii de protecție, mănușile și cizmele de protecție, ajută la prevenirea accidentelor la locul de muncă. Acestea furnizează o barieră fizică între lucrător și potențialele pericole, cum ar fi obiecte căzute, substanțe chimice sau temperaturi extreme.
  2. Protejarea Sănătății: Multe profesii implică expunerea la substanțe periculoase sau la condiții nocive. Echipamentele de protecție, cum ar fi măștile de protecție respiratorie, asigură că lucrătorii nu inhalează substanțe toxice sau particule nocive, protejându-și astfel sănătatea respiratorie.
  3. Conformitatea cu Normele de Siguranță: În multe industrii, respectarea normelor de siguranță este obligatorie. Utilizarea echipamentelor de protecție corespunzătoare este esențială pentru a asigura conformitatea cu aceste reguli și pentru a evita sancțiunile legale.
  4. Creșterea Productivității: Lucrătorii care se simt în siguranță și protejați sunt mai puțin stresați și mai încrezători în îndeplinirea sarcinilor lor. Echipamentele de protecție contribuie la creșterea confortului și a siguranței, ceea ce poate duce la o creștere a productivității.

În concluzie, echipamentele de protecție sunt esențiale pentru a crea un mediu de muncă sigur și sănătos, protejând viața și sănătatea lucrătorilor și contribuind la bunăstarea generală a unei organizații.