Afișez toate cele 4 rezultate

Rigiprofil CD 60*4000 mm

36.90 lei / buc
Profilele metalice Rigiprofil CD 60 se folosesc la realizarea de tencuieli sau placari de tavane false si lucrari decorative construite in sistem uscat Rigips. Profilele gofrate Rigiprofil sporesc cu 50% rigiditatea profilelor si a plafoanelor de gips-carton. Rigiprofil cuprinde un set complet de profile metalice care fac parte din gama de solutii inovatoare dedicate constructiilor de la Rigips.

Placa rigips RBI 12.5 mm (2600*1200 mm)

40.60 lei / buc
Placile din gips-carton reprezinta componenta de baza in constructia de interioare din gips-carton marca Rigips. Placile din gips-carton sunt realizate din ipsos si un carton special deosebit de rezistent. Acestea se fabrica in varianta de baza si sunt tratate pentru a rezista in conditii de umiditate sporita. Toate placile din gips-carton marca Rigips nu sunt in nici un fel daunatoare sanatatii si sunt neinflamabile.

Placa rigips RB 9.5 mm (2600*1200 mm)

23.90 lei / buc
Utilizare: – elemente constructive neportante, la interiorul cladirilor civile si industriale – montajul se face intr-un mediu uscat, la temperaturi

Placa rigips RB 12.5 mm (2600*1200 mm)

26.90 lei / buc
Placile din gips-carton reprezinta componenta de baza in constructia de interioare din gips-carton marca Rigips. Placile din gips-carton sunt realizate din ipsos si un carton special deosebit de rezistent. Toate placile din gips-carton marca Rigips nu sunt in nici un fel daunatoare sanatatii si sunt neinflamabile.