Descoperă produse esențiale pentru hidoizolații la Multicom Zalau.

La noi găsești hidroizolație lichidă cu uscare rapidă pentru plăci ceramice, dar și hidroizolație pentru piscine și balcoane sau gresie și faianță. Prețurile pentru aceste produse sunt cuprinse între 27.80 lei și 257.00 lei.

Comenzile tale sunt procesate rapid și eficient, iar produsele ajung la tine în cel mai scurt timp posibil.

Afișez toate cele 4 rezultate

Hidroizolație lichidă cu uscare rapidă Atlas Woder E Cesal 5 Kg.

99.95 lei / buc
Hidroizolație lichidă cu uscare rapidă Hidroizolație sub plăcile de ceramică Pentru băi, bucătării, balcoane Lipirea plăcilor ceramice după 2 ore

Ceresit Pastă Universală de etanșare CP27 Aquablock

27.80 lei
siliconica pe baza de apa pentru lucrari de reparatii si etansare la interior si exterior rezistent la UV si la

Hidroizolatie CL50 Ceresit 12,5Kg

275.89 lei / buc
CARACTERISTICI – Pentru piscine, terase, balcoane – Poate fi placată după 5 ore – Uşor de aplicat cu rola, pensula

Hidroizolatie Ceresit CL 51- 5 kg

115.89 lei / buc
Hidroizolatie flexibila, impermeabila sub placari de gresie sau faianta Atentie: UTILIZARE DOAR LA INTERIOR CARACTERISTICI -pentru interior -capacitate de preluare

De ce este important să hidroizolăm?

Hidroizolarea este un proces esențial în construcții și în întreținerea clădirilor, având o serie de beneficii importante. Iată de ce este important să hidroizolăm:

1. Protejarea Structurilor:

Hidroizolarea contribuie la protejarea structurilor împotriva deteriorării cauzate de infiltrarea apei. Prin prevenirea pătrunderii umezelii în materialele de construcție, se reduce riscul de fisurare, degradare sau putrezire a elementelor structurale.

2. Prevenirea Formării Mucegaiului și a Fungilor:

Umiditatea persistentă poate crea un mediu propice pentru dezvoltarea mucegaiului și a fungilor, care pot afecta nu doar integritatea structurilor, ci și sănătatea locuitorilor. Hidroizolarea corectă ajută la menținerea unui mediu interior sănătos și sigur.

3. Economisirea Energiei:

O hidroizolare adecvată poate contribui și la eficiența energetică a clădirii. Prin prevenirea infiltrării aerului umed și a pierderilor de căldură, se reduce necesitatea de a încălzi sau răci excesiv spațiile, ceea ce poate duce la economii semnificative de energie.

În concluzie, hidroizolarea este un aspect crucial al construcției și întreținerii clădirilor, având multiple beneficii atât în ceea ce privește durabilitatea structurilor, cât și calitatea vieții utilizatorilor acestora.